Ranjen Fočak koji je spavao sa tuđim ženama da ne troši svoju


Ranjen Fočak koji je spavao sa tuđim ženama da ne troši svoju

Sinoć je u Sarajevu ispred bankomata na Marijin Dvoru ranjen Fočak R.H. (39) koji je godinama spavao sa tuđim ženama da ne troši svoju, saznaje Sarajevo365.com. Njega je iz pištolja ranio Albanac I.F. (41) dok je R.H. pokušavao da vrati 20 KM u bankomat kako bi popravio stanje na svom bankovnom računu.

Albanac je nakon hapšenja priznao da ga je namjeravao ubiti a ne raniti jer mu je spavao sa ženom navodeći da se to “kod njih ne prašta nikada”, i da mu nije jasno kako je R.H. uopšte preživio jer je “sasuo pet metaka u njega”, te da je saznao šta mu žena radi tek kada je u njenom mobitelu našao sms u kojem je R.H. iz Foče zove na večeru povodom Dana Zaljubljenih, ali pod uslovom da ona plati.

Fočak je nakon hitne operacije, smješten na odjeljenje intenzivne njege, gdje je kako otkriva Sarajevo365.com i pored teškog zdravstvenog stanja u kojem se nalazi, tražio od medicinske sestre da se njegovoj familiji zabrani da mu dolaze u posjetu, jer kako tvrdi, “neće preživjeti kada izađe” ako mu oni budu morali nešto kupovati i donositi dok leži u bolnici.

Njegova supruga je objasnila inspektoru koji istražuje ovaj slučaj, da nije iznenađena pokušajem ubistva njenog muža jer je znala da je R.H. vara da ne bi nju trošio, ali da joj to nikad nije bio problem jer se snalazila tako što je išla svaki dan u kuću “jednog mangupa” sa Bistrika čiji identitet nije htjela da otkrije.

Sarajevo365.com


Prijava

zaboravili ste šifru?

Back to
Prijava