Sarajevo365 je satirično-humoristični portal.

Vijesti koje su objavljene na portalu su izmišljene s ciljem stvaranja satiričko-humorističnog, i/ili umjetničko-zabavnog djela, te ih stoga ne treba shvatati ozbiljno, niti u bilo kojem slučaju ili obliku prenositi dalje kao ozbiljnu informaciju, a oni koji ipak to svojevoljno učine na ostalim internet portalima, blogovima, ili društvenim mrežama, snose svu odgovornost i posljedice.

Svaka sličnost sa stvarnim osobama, pojavama ili institucijama je slučajna. Osobe iz javnog života “javne osobe” se mogu pojavljivati u sadržaju objavljenom na portalu samo kao akteri izmišljenih događaja. Svi njihovi stavovi, radnje, događaji vezani uz njih kao njihove izjave koje se citiraju u tekstu su izmišljeni s ciljem stvaranja satirično-humorističnog i/ili umjetničko-zabavnog djela, te ih nikako i nikada, apsolutno niko ne treba i ne smije shvatati ozbiljno, a naročito ne prenositi dalje kao istinitu ili ozbiljnu informaciju.

Osobe koje to učine svjesno šire dezinformacije bez znanja vlasnika portala Sarajevo365.com koji se zbog toga ne može na bilo koji način smatrati odgovornim, jer je za prenošenje tekstova i fotomontaža sa portala Sarajevo365.com neizbježno potrebna pismena dozvola vlasnika portala Sarajevo365.com koju niko ne može niti će ikada dobiti.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sarajevo365.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sarajevo365.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sarajevo365.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Portal Sarajevo365.com nije namijenjen osobama mlađim od 18 godina.

Pregledom portala Sarajevo365.com bezuslovno se slažete sa Uslovima Korištenja bez obzira na to da li ste ih prethodno pročitali i/ili shvatili. Uslove Korištenja portala Sarajevo365.com možete u cjelosti pročitati OVDJE.

Sarajevo365.com 2013. – 2017. | Sarajevski satirični portal

Prijava

zaboravili ste šifru?

Back to
Prijava