Nestao genije iz Foče koji je arapima prodao autoput koridor 5c


Nestao genije iz Foče koji je arapima prodao autoput koridor 5c

Sestra 50-godišnjeg genija iz Foče Derima Motoruge prijavila je policiji da je on nestao par dana nakon što je uspio arapima sa Ilidže da proda autoput 5c, pošto što ih je kako saznaje Sarajevo365.com uvjerio da su naučnici u Americi otkrili kako kamile širom svijeta sve više oboljevaju od potpuno nepoznate bolesti koja se navodno prenosi u dodiru sa pijeskom.

On je još 1. maja ove godine u toku roštiljanja pod uticajem alkohola, prišao arapima koji su se fotografisali na Vrelu  Bosne i uz pomoć mobitela im pokazivao fotografije autoputa 5c a da pritom nije ni pomislio da će mu oni ponuditi 50.000 KM u kešu, samo da kupe ovaj autoput, jer im je Motoruga kako otkriva Sarajevo365.com pokazujući fotografije ispričao kako u Sjedinjenim Američkim Državama naučnici upozoravaju da se pijeskom širi zarazna bolest koja ubija kamile, te da će u skorijoj budućnosti pustinje biti zamijenjene asfaltom.

Otad se Motorugi gubi svaki trag, a njegova sestra sumnja da je ovaj put zaista pretjerao jer je prošli put jedva izvukao živu glavu nakon što je Rusima po cijeni od 10.000 KM uspio prodati dva hektara zemlje u blizini Foče za koju je slagao da je neotkriveno nalazište nafte.

Sarajevo365.com


Prijava

zaboravili ste šifru?

Back to
Prijava