Kontakt

Samim činom kontaktiranja portala Sarajevo365.com unaprijed prihvatate i potvrđujete da ste pročitali i razumijeli Uslove Korištenja portala Sarajevo365.com koje možete pročitati klikom na link OVDJE.

Oficijelna kontakt email adresa portala Sarajevo365.com je: sarajevo365comdesk@gmail.com

Slanjem bilo kakvih tekstova i / ili fotografija unaprijed se odričete autorskih prava na te iste tekstove i ili fotografije i prihvatate mogućnost da ih portal Sarajevo365.com uopšte ne objavi, ili objavi u cjelosti ili djelomično.

Slanjem uvredljivih ili prijetećih emailova smatrajte se upozorenim da postoji mogućnost da budete prijavljenim nadležnim organima.

Portal Sarajevo365.com zadržava mogućnost da zbog obima posla ili sadržaja Vašeg emaila ne odgovori blagovremeno na Vaš email ili uopšte ne odgovori.

To što niste pročitali ili niste razumijeli Uslove Korištenja portala Sarajevo365.com Vas ne oslobađa činjenice da ste unaprijed prihvatili Uslove Korištenja portala Sarajevo365.com

email: sarajevo365comdesk@gmail.com

NAPOMENA: Ovo je jedina službena kontakt email adresa satiričnog portala Sarajevo365.com, ukoliko Vas bilo ko kontaktira sa bilo koje druge email adrese a u naše ime, smatrajte te i takve emailove zlonamjernim i imajte u vidu da ih sigurno nije poslao niko sa portala Sarajevo365.com

Facebook: Sarajevo365com

Twitter: Sarajevo365com

Instagram: Sarajevo365com

www.sarajevo365.com 2013. – 2020.