08:38 28.08.2020 Sarajevo365.com

Narkoman tužio dilera droge jer se nikada nije predozirao

Narkoman A.Č. (48) sa Ilidže tužio je u srijedu Općinskom Sudu u Sarajevu dilera droge R.K.(22) jer se kako saznaje Sarajevo365.com i pored dugogodišnje konzumacije različitih vrsta droge srednjeg ili lošeg kvaliteta, do dana današnjeg nikada nije predozirao, i pored toga što je to nekoliko puta bezuspješno pokušavao.

“Tužio sam ga jer me komšije i prijatelji gledaju kao šejtana kojem ni droga ne može ništa, ja nisam nikakav šejtan već samo hoću da mi se omogući da se predoziram kao i svaki normalan narkoman” rekao je ovaj narkoman za Sarajevo365.com i dodao kako je stvar završila na Sudu kako bi on dobio novčanu odštetu što mora i dalje da živi.

“Ja sam njemu stotinu puta objasnio da ako mu šta ne valja uvijek može mijenjati dilera, međutim on je stalno dolazio kod mene zbog najpovoljnije cijene” tvrdi njegov diler R.K. i navodi kako vjeruje u pravnu državu koja će ga kako on to smatra uspjeti da zaštiti od ovakvih i sličnih narkomana.

“Očekujem sigurnu pobjedu na Sudu jer se još uvijek nisam predozirao i tu činjenicu nijedan sud na svijetu ne može oboriti nijednim dokazom, a ako dobijem novčanu odštetu sav ću novac donirati svom mlađem bratu koji nema para za drogiranje.” objasnio je ovaj narkoman.

Sarajevo365.com

Pregledom portala Sarajevo365.com slažete se sa Uslovima Korištenja