06:19 28.02.2020 Sarajevo365.com

Sunce priznalo Kosovo

Sunce je u toku protekle noći priznalo Kosovo kao nezavisnu državu dok službeni Beograd kako saznaje Sarajevo365.com i pored brojnih pokušaja nikako ne može da pregovara o povlačenju ovog potpuno neočekivanog priznanja zbog izuzetno nepodnošljive vrućine na ovoj planeti.

“Ako me pitate može li se sa onima koji upravljaju Suncem pregovarati ja vas ne mogu lagati kao opozicija koja sjedi u Beogradu i reći da može kad ne može, i to ne može zbog vrućine koja vlada tamo a ne zbog toga što ja ili neko od mojih saradnika za to nije sposoban” oglasio se ovim povodom Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dok su brojni stanovnici Prištine kako otkriva Sarajevo365.com za danas tačno u podne najavili svečano gledanje u Sunce bez zaštitnih naočala u znak ogromne zahvalnosti.

“Iako za sada ne uspijevamo imati bilo kakav kontakt sa liderima Sunca, osjećamo da je najmanje što možemo da uradimo to da gledanjem u tu planetu pokažemo dozu zahvalnosti” izjavio je jutros Premijer Kosova Albin Kurti.

Jedini komentar u vezi ovog svog poteza Sunce je uputilo putem signala na adresu NASA-e koja za sada odbija da prevede sadržaj dotičnog signala.

Sarajevo365.com

Pregledom portala Sarajevo365.com slažete se sa Uslovima Korištenja