05:29 05.03.2020 Sarajevo365.com

Zbog velikog uspjeha prvog djela Kina pravi koronavirus2

Naučnici iz laboratorije u Wuhanu koja radi za kinesku vojsku pod kontrolom tamošnje Komunističke Partije su odlučili kako saznaje Sarajevo365.com da zbog velikog uspjeha prvog djela Kina ipak pravi koronavirus2, iako to ranije nisu planirali misleći da prvi dio neće biti dovoljno popularan u svijetu.

Tako bi prema izvoru bliskom ovoj laboratoriji, već na ljeto ove godine svijet iz Kine trebao dobiti nastavak sada već legendarnog koronavirusa.

Za sada još uvijek nema detalja o tome u čemu će se konkretno razlikovati od prvog djela čiju popularnost možemo pratiti ovih dana širom svijeta osim u BiH gdje je koronavirus cenzurisan i ne smije se prikazivati, ali je kako otkriva Sarajevo365.com moguće da će njegov nastavak dakle koronavirus 2 oboriti sve rekorde prodaje maski, broja teorija zavjere, masovne panike, i zarade sitnih prevaranata.

“Radni naziv drugog djela koronavirusa koji će izaći na ljeto je koronavirus2 jer još uvijek nismo sigurni koje bombastično ime da mu damo, ali svi će biti obavješteni na vrijeme” tvrde iz ove kineske laboratorije.

Sarajevo365.com

Pregledom portala Sarajevo365.com slažete se sa Uslovima Korištenja